Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a făcut o serie de afirmații cutremurătoare la adresa rudelor lui Gheorghe Dincă.

Potrivit avocatului, rudele monstrului de la Caracal ar fi mințit pentru ca Dincă să scape cât mai ieftin şi, totodată, să se acopere și pe ei. Potrivit lui Tonel Pop, cel puţin una dintre rude a ascuns şi chiar a deteriorat probe.

„Pot să vă spun că au fost prinși cu minciuna. Pot să spun că sunt lucruri mai mult decât relevante pe situație, începând cu Luiza și terminând cu Alexandra. Ceea ce a făcut și ce s-a întâmplat cu membrii familiei Dincă, în special cu soția lui Dincă, legat de prezența acesteia la locuința lui Dincă, din punctul nostru de vedere, s-a suprapus cu activitatea infracțională a lui”, a arătat Tonel Pop.

El a spus că are date și că este sigur că aceștia mint să îl acopere pe Dincă. Dar, a spus el, mint ca să se acopere și pe ei.

„Cel putin una dintre persoane este clar că a ascuns probe, a deteriorat probe. Nu știu dacă cu intenție sau nu. Rămâne de văzut. Erau forțați să facă acest lucru? De către cine? Au facut-o conștient? Au facut-o inconștient?  Oricum, mint în ultimul hal”, a conchis acesta.