În jurul orei 12.40 p.m., la bursa de la New York acţiunile CME înregistrau o scădere de 55% până la 2,76 dolari pe acţiune, cea mai mare scădere din ultimii 13 ani. De asemenea, randamentele pentru euroobligaţiunile cu scadenţa în luna septembrie 2016 au crescut cu 418 puncte de bază până la 13,84%, cea mai ridicată valoare din ultimele 18 luni. În acelaşi timp, pe bursa de la Praga acţiunile CME înregistrau la ora 14.16 GMT o scădere de 58% până la 57 de coroane per titlu. Compania care deţine PRO TV, pierderi masive: Au crescut de 4 ori! "Este inacceptabil"
Scăderea vine după ce CME, companie deţinută parţial de Time Warner Inc, a anunţat că evaluează mai multe opţiuni inclusiv finanţarea prin emiterea de datorii şi equity precum şi vânzarea de active pentru a-şi finanţa operaţiunile. De asemenea, compania înregistrată în insulele Bermude şi-a redus estimările pentru acest an după ce în al treilea trimestrul a înregistrat pierderi operaţionale.

‘Ne aşteptăm ca agenţiile de rating să reducă ratingul şi de asemenea ne aşteptăm la o emisiune de acţiuni care va avea ca efect diluarea participaţiilor actuale’, a declarat Pavel Ryska, analist la J&T Banka.

CME este o companie de televiziune cu operaţiuni în şase state din Europa Centrală şi de Est. În România, CME include posturile de televiziune ProTV, Acasa TV, Acasa Gold TV, ProCinema, Sport. ro, ProTV Interna­tional, ProTV Chisinau si MTV România. AGERPRES