În perioada 1- 3 aprilie, Scoala Vocationala “A treia cafea” organizeaza la Clubul Taranului Român, din Bucuresti, evenimentul “Poveste în dar”, sustinut de programul Tineret în Actiune si parte a campaniei de promovare a lecturii “În cautarea cititorilor celebri”, initiata de Ministerul Culturii si Patrimoniului National.

Workshopuri de poveste, concerte si expozitii cu vanzare, toate vor fi dedicate unui scop nobil, acela de a ajuta sa creasca visul unui copil. O parte din banii castigati din eveniment se vor indrepta spre Angelo MAdalin Nastae, un mic violonist in clasa a doua primara care din cauza problemelor financiare ale familiei risca sa ajunga in strada. “Ati privit vreodata cu atentie în adâncul ochilor unui copil?  Acolo unde sta pitita inima lui? Acolo, în acel adânc intrând,  poti auzi si râsul si lacrima sa. Uneori, atunci când tristetea  este mai mare decât o poate duce, copilul înceteaza sa te mai priveasca în ochi ca si când nu ar vrea sa te împovareze cu ea si pe tine”, spune Adina Tulbure, învatatoarea lui Angelo.

Proiectul celor de la A treia cafea isi propune sa ajute. dar nu va putea sa rezolve problemele micului violonist fara implicarea cat mai multora dintre voi. Detalii pe www.atreiacafea.ro.