Alexandrina Gătej, fost CEO al Unilever South Central Europe, a lăsat, în această vară, o poziţie plătită cu peste 66.000 de lei pe lună pentru a deveni consilier al preşedintelui Traian Băsescu!

Publicarea, conform legii, pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale, a declaraţiei de avere a Alexandrinei Gătej face lumină în privinţa nivelului salarial al unui top manager român dintr-o companie multinaţională.

Potrivit declaraţiei de avere semnate de Alexandrina Gătej, venitul anual provenit din salariile de la Unilever s-a ridicat anul trecut la 797.777 de lei, adică aproape 67.000 de lei pe lună. la nivelul cursului leu/euro de anul trecut, asta înseamnă un salariu lunar de 18.000 de euro.

Consilier în cadrul Departamentului Mediul de Afaceri Intern şi Internaţional

Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat, în iulie, decretul pentru numirea în funcţia de consilier prezidenţial a Corinei-Alexandrina Gătej, în cadrul Departamentului Mediul de Afaceri Intern şi Internaţional al Administraţiei Prezidenţiale.

După ce în ultimii 4 ani dublase afacerile afacerile în Balcani ale Unilever, Corina-Alexandrina Gătej acceptase la începutul lunii iunie funcţia de business development director Unilever pentru centrul şi estul Europei.

DETALII:
Descarcă aici declaraţia de avere a Alexandrinei Gătej.