Omul de afaceri Marian Răuţă a făcut infarct vineri

Oamenii de afaceri din Argeș sunt în doliu după ce afaceristul Marian Răuță a decedat vineri. Marian Răuţă era directorul firmei de securitate Şoimii Securiti Protect, care asigura securitatea stadionului echipei FC Argeș. Vestea decesului lui Marian Răuță a șocat întreaga comunitate argeșeană, mai ales pe cei care îl cunoșteau personal. Potrivit primelor informații, acesta ar fi făcut infarct!

Primarul Piteştiului: „Un om excepţional, condoleanţe familiei!”

Printre persoanele care au trimis mesaje de condoleanțe familiei se numără și primarul Piteștiului, Cristian Gentea, dar și conducerea Clubului FC Argeș.

„FC Argeș deplânge trecerea în neființă a lui Marian Răuță, directorul Șoimii Securiti Protect, firma parteneră a clubului nostru care asigură securitatea la stadionul Nicolae Dobrin. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!” a fost mesajul clubului.

Marian Răuță a fost unchiul fotbalistului de la FC Argeș, Ionuț Rădescu. Practic, acesta a fost cel care l-a crescut pe Ionuț.

Din acest motiv, în cadrul conferinței de presă de joi, 3 august, Alexandru Pelici, antrenorul echipei de fotbal FC Argeș, a declarat că atât el, cât și toți membrii clubului sunt profund îndurerați de această pierdere și sunt alături de Rădescu în greaua pierdere prin care trece fotbalistul.

„Un om excepțional! Condoleanțe familiei îndurerate!” a scris la rândul său primarul Cristian Gentea.

Marian Răuţă e originar din localitatea musceleană Rucăr şi a fost de profesie ofiţer de Armată. După 1989 a deţinut funcţia de şef al nou înfiinţatului Corp al Gardienilor Publici (cam ceea ce e azi Poliţia locală), apoi şi-a creat propria firmă de pază şi protecţie, care a prosperat.

Firma lui Răuță a asigurat vreme de câţiva ani paza stadionului Nicolae Dobrin la meciurile jucate acasă de FC Argeş, dar şi la cele jucate pe stadionul Orăşenesc din Mioveni, la meciurile echipei din localitate, potrivit publicației Argeșul Online.

Transmitem sincere condoleanțe familiei și apropiaților.

Anul trecut, clubul FC Argeș l-a pierdut pe Roland Stănescu, fost atacant al Petrolului și FC Argeș. Acesta s-a stins din viață, sâmbătă, 2 iulie 2022. Fotbalistul s-a sinucis la vârsta de 32 de ani. Fostul atacant avea probleme medicale în ultima perioadă.