Prezentatorul TV Nathan Templeton a fost găsit decedat în timp ce își plimba câinii. Trupul neînsuflețit a fost descoperit pe malul unei ape.

Conform presei din Australia, nu au fost identificate semne de violență. Autoritățile nu iau în considerare ipoteze legate de crimă sau sinucidere.

Cel mai probabil, decesul lui Nathan Templeton a survenit din cauza unei probleme de sănătate necunoscute.

Nathan Templeton a murit în apropierea unui râu

Jurnalistul de televiziune de la emisiunea Sunrise, Nathan Templeton, a fost găsit fără suflare în apropierea unui râu, conform informațiilor publicate de The Herald Sun. În prezent, nu se consideră ipoteza unei crime sau a unei sinucideri. Se presupune că decesul său a fost cauzat de o problemă de sănătate.

Nathan Templeton era tatăl a doi copii, Jack și James. El era extrem de mândru de băieții săi și pe care îi prezenta frecvent pe rețelele de socializare. Ultimele sale postări ilustrează momentele petrecute alături de cei doi copii în timpul sărbătorii de Paște.

Nathan Templeton, prezentator TV
SURSA FOTO: Facebook, Nathan Templeton

Soția prezentatorului TV este sfâșiată de durere

„Suntem sfâșiați de durere. Un tată iubitor și un prieten deosebit, va fi regretat de mulți”, a transmis soția lui Nathan Templeton.

Familia profund îndurerată a lui Templeton a emis o declarație în care își exprimă șocul și durerea.

„Inimile noastre sunt sfâșiate. Un tată adorabil și un prieten minunat, va fi regretat de mulți”, au spus cei apropiați prezentatorului TV.

Jurnalistul a transmis de la evenimente sportive importante din Australia

Vestea tragică a trecerii sale a luat prin surprindere nu doar pe cei apropiați prezentatorului TV, ci și pe cei care îl urmăreau în activitatea sa de reporter.

„Absolut devastator, sunt oficial fără cuvinte”, a scris cineva în legătură cu moartea lui Templeton, conform Fox Sports.

De-a lungul timpului, jurnalistul s-a remarcat prin acoperirea și transmiterea mai multor informații. El a făcut acest lucru în calitate de prezentator la Jocurile Olimpice de la Rio și Tokyo.

A dat detalii și despre Jocurile Commonwealth din 2018, dar și de alte evenimente sportive importante din Australia.