Ca replică la declarațiile Gabrielei Firea, Nicușor Dan a spus că i se pare comic faptul că tocmai aceasta vorbește despre fraude în București.

„Mi se pare comic ca tocmai PSD să acuze fraude, în condiţiile în care aţi văzut cu toţii ce s-a întâmplat. Ieşind din chestiunea asta cu buletine, cu saci de vot, am văzut explicit cum pe publicitate electorală, după ce Biroul Electoral Municipal a spus că Primăria nu mai are voie să continue cu acele sporturi pentru realizările Primăriei Capitalei, totuşi a continuat, deci e absurd să vorbeşti de fraudă când eşti Gabriela Firea”, a susţinut Nicuşor Dan, la sediul PNL, unde a fost invitat la şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului.

Noul primar general al Capitalei a mai spus că este clar că în Sectoarele 1 și 5 au fost nereguli clare.

„E clar că au fost nereguli şi pentru mine au fost trei secţii în care am avut zero voturi şi voturile pe care presupun că le-am avut eu au fost trecute către alţi candidaţi. E clar că au fost nereguli şi că ele trebuie investigate, însă pentru ceea ce înseamnă primar general cred că diferenţa e aşa de mare încât nu se pune problema”, a afirmat Nicuşor Dan.

Cum explică acesta prezența lui Dan Barna la Biroul Electoral Sector 1

Nicușor Dan a explicat de ce copreședintele USR-PLUS, Dan Barna, a fost prezent la Biroul Electoral Sector 1.

„După cum ştiţi, la Sectorul 1, din zece secţii de votare, din aproximativ 160, rezultatele au venit extrem de târziu şi atunci mi se pare normal să existe o implicare din partea celor care sunt interesaţi de un rezultat corect. Lucrul cel mai important este că, per ansamblu, pe organizarea acestor alegeri rămân semne de întrebare. (…) Las părţile să se pronunţe fiecare, fără să intru eu în discuţie”, a adăugat Dan.