Un spectacol al Teatrului „Toma Caragiu” din Ploieşti, care trebuia să aibă loc sâmbătă, a fost suspendat după ce solista Nico a intrat în izolare la domiciliu în urma contactului cu o persoană confirmată cu noul coronavirus.

Din fericire, precizează echipa Teatrului „Toma Caragiu”, acolo unde Nico este o prezenţă constantă în spectacole, testul efectuat de artistă pentru COVID-19 a ieşit negativ.

„Stimaţi spectatori, din cauza unor probleme independente de voinţa noastră, reprezentaţia de astăzi a spectacolului concert ‘Suflet pereche’ a fost suspendată.

Deoarece în cadrul unei emisiuni TV solista Nico a intrat în contact cu o persoană care ulterior a fost depistată cu Coronavirus, procedurile în vigoare îi cer artistei să rămână izolată la domiciliu timp de două săptămâni. Menţionăm că testul pentru Coronavirus efectuat de artistă a ieşit negativ”, se arată într-o informare postată pe pagina de Facebook a teatrului.

Conform sursei citate, contravaloarea biletelor poate fi restituită atât înainte de ora stabilită pentru începerea spectacolului care urma să aibă loc în Parcul Municipal Vest, cât şi în timpul programului de funcţionare a Agenţiei de bilete a teatrului.

Pentru detalii suplimentare, cei care şi-au cumpărat deja bilete la spectacolul respectiv pot apela numerele de telefon 0244.522.774 şi 0721.367.631.