Târgul de Crăciun de la Tallinn, Estonia, a fost ales cel mai frumos târg de Crăciun din Europa de turiștii din întreaga lume. Cel puțin asta arată sondajul realizat de „European Best Destnations” la care au participat peste 200 de mii de persoane.

Maximilien Lejeune, directorul executiv de la „European Best Destinations”, care este o organizație belgiană ce se ocupă de promovarea culturii și turismului în Europa, că acest titlu are o importanță mediatică și economică nespus de mare dacă este gestionată eficient. Potrivit estonianworld, târgul de Crăciun de la Tallinn a fost remarcat prin atmosfera sa caldă, locația istorică, clădirile medievale și tradițiile bine păstrate.

 

Târgul de Crăciun de la Tallinn va fi promovat pe tot parcursul anului pe site-ul organizației „European Best Destinations”. Maximilien Lejeune a mai adăugat că pagina târgurilor de Crăciun de pe „European Best Destinations” este cea mai vizitată pagină a târgurilor de Crăciun din Europa, ceea ce înseamnă și un impact economic semnificativ pentru orașul Tallinn. Târgul de Crăciun de la Tallinn a mai fost ales drept cel mai bun târg din Europa de câteva ori în trecut.

Printre destinațiile câștigătoare a celorlalți ani se numără Porto, Bordeaux, Zagreb, Alpe d’Huez, Val Thorens și Strasbourg.

Târgul de Crăciun din Tallin va fi a fi deschis până pe data de 7 ianuarie 2019, începând cu ora zece dimineața și până la ora opt seara.