Criteriul de atribuire a contractului de achiziţie publică este "oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic", valoarea estimată a contractului fiind de 450.000 euro.

Anunţul de participare la procedura de licitaţie deschisă şi informaţii cu privire la modul de desfăşurare a procedurii sunt disponibile în SEAP sub nr. 125078 din 29.06.2011 şi pe pagina web a CNAB, www.bucharestairports.ro, secţiunea Business Partners/Licitaţii.

În cadrul strategiei CNAB de dezvoltare pe termen mediu a Aeroportului Internaţional Bucureşti Băneasa-Aurel Vlaicu sunt prevăzute obiective precum: implementarea conceptului de "city airport" (fiind incluse lucrări privind reorganizarea terminalului de pasageri existent, a sistemului de căi de rulare şi platforme, precum şi dezvoltarea unei noi infrastructuri aeroportuare necesare prelucrării traficului de business/ aviaţie generală), dezvoltarea infrastructurii adiacente şi a facilităţilor suport necesare activităţilor aeroportuare, dezvoltarea infrastructurii de transport terestru în vederea îmbunătăţirii accesului la AIBB-AV.
SURSA: Agerpres