Dar care sunt semnele că ar trebui să începi să te gândești și tu la o soluție pentru afacerea ta?

  1. O mare parte din activitatea companiei este manuală

Automatizarea este cea care îți va transforma cu adevărat afacerea. Orice activitate care nu este automatizată, de la raportarea și centralizarea documentelor, până la workflow-uri greu de urmărit, este menită să consume timp și resurse. Mai mult, eroarea umană va interveni, mai devreme sau mai târziu.

În cele mai multe cazuri, însă, business-urile se gândesc la automatizare, abia după ce identifică pierderi care au trecut neobservate o bună perioadă de timp.

Printr-o soluție software personalizată vei putea eficientiza munca angajaților.

  1. Datele de care ai nevoie sunt greu de colectat

Vine sfârșitul lunii și e nevoie de mai multe zile pentru centralizarea tuturor facturilor. Fiecare departament își documentează activitatea în locuri diferite. Ai câteva zeci de Excel-uri, prin care trebuie să te uiți pentru a descoperi o informație.

Sunt probleme care îți sună cunoscut?

Chiar dacă sunt situații des întâlnite în multe companii, ele pot fi extrem de ușor rezolvate. De fapt, acesta este și unul din motivele pentru care anumite business-uri se dezvoltă mai rapid decât altele. Colectarea rapidă a datelor îți va permite să te concentrezi pe analiza lor și pe luarea deciziilor.

Află de aici cum poți eficientiza colectarea datelor.

  1. Business-ul crește și simți că ai din ce în ce mai puțin control

Creșterea afacerii vine la pachet cu o serie de probleme care trebuie rezolvate sau, mai bine, prevenite.

Angajații noi au nevoie de onboarding, care devine din ce în ce mai greu de realizat. Noile departamente deschise trebuie crescute fără a afecta restul activității. Apar din ce în ce mai multe proceduri noi, care trebuie rapid integrate în munca zilnică.

O afacere în dezvoltare are nevoie de o bază puternică, altfel creșterea nu va putea fi susținută.

Adaptarea și prevenirea acestor probleme înseamnă dezvoltarea unui soft, care să poată face față creșterii companiei, pe termen lung, nu doar să rezolve probleme punctuale.

  1. Îți e greu să anticipezi ce se va întâmpla

Secretul în a vedea o direcție clară pentru compania ta este unul pe cât de evident, pe atât de puțin exploatat de majoritatea afacerilor: accesul rapid la informație.

Informația din interiorul companiei tale este cea care îți dă claritate asupra viitorului.

Tehnologia te ajută să ai o viziune completă și din timp asupra activității afacerii tale și te lasă să te concentrezi pe cum va arăta viitorul și să iei deciziile potrivite, înaintea concurenței.

Dar acestea nu sunt singurele lucruri pe care trebuie să le iei în considerare, atunci când te gândești la implementarea unei noi soluții software în compania ta. Cei de la EXE Software, o companie cu 20 de ani de experiență internațională în implementarea a peste 200 de proiecte în companii lideri de piață, te pot ajuta să îți identifici nevoile rapid.

Un specialist în domeniu este cel care te poate ghida către o soluție corectă. Poți vorbi cu un expert aici. (P)