”După trei ani într-una dintre cele mai competitive și mai dezvoltate piețe pentru categoria bere din Europa, Tiarnán se alătură echipei Ursus Breweries, pentru a ne susține în dezvoltarea unei culturi vibrante a berii în România”, a declarat Andrew Highcock, președinte al Ursus Breweries.

Tiarnán Ó hAimhirgín (foto) este parte a echipei SABMiller din 2005, când a fost numit Trade Marketing Manager pentru Europa. În perioada noiembrie 2006 – iunie 2009 a fost director general al Pilsner Urquell Germania. Anterior venirii sale în cadrul grupului, a ocupat diferite poziţii în vânzări în mai multe companii din industria băuturilor alcoolice în Germania.

Noul vicepresedinte de vânzări și distribuție, Tiarnán Ó hAimhirgín, este irlandez, are 41 de ani, este căsătorit și are trei copii.

Ursus Breweries, subsidiară a SABMiller plc (Africa de Sud), e unul dintre cei mai mari producători de bere din România, cu afaceri de peste 300 mil. euro. Mărcile sale sunt: Ursus, Timişoreana, Ciucaş, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar și Pilsner Urquell.