Promoția este valabilă în perioada aprilie-mai 2013. Clienții care vor contracta un credit de consum în această perioadă, vor beneficia de o dobândă redusă pe toată durata contractului și, în plus, banca va returna lunar, 5% din valoare dobânzilor plătite la credit într-un Cont de Economii, oferit gratuit, fără comision de deschidere și fără comision de administrare.

”Prin oferirea unui bonus în Contul de Economii vrem să încurajăm un comportament corect al clienților atunci când vine vorba de rambursarea sumelor împrumutate. Acordarea bonusului este condiționată de plata la timp a ratelor”, declară Marius Istrati, Şeful Departamentului Dezvoltare Produse Persoane Fizice în cadrul Volksbank România.

În cazul Creditului cu Economii, Volksbank nu percepe comision de analiză, și nici comision de administrare a creditului. Banca oferă în mod gratuit o asigurare de viață pentru beneficiarul creditului, pe toată durata împrumutului.

În plus, clienţii care contractează acest tip de produs, pot economisi şi sume suplimentare în Contul de Economii pe care îl primesc gratuit, bucurându-se de beneficiile acestuia: acces la bani oricând şi dobândă avantajoasă bonificată zilnic.

La un credit de 45.000 de lei, contractat pe 5 ani, rata lunară este de 1002 lei, DAE este de 12,71% (include comisionul de cont curent, de 1 leu și rata dobânzii de 12%). În primele luni, bonusul rambursat de bancă depășește 20 de lei lunar, ajungând la 753 de Lei cumulat pe toată durata creditului.

Exemplu de calcul

Suma maximă: 70.000 de lei

Durată maximă: 5 ani

Beneficii:

·         Asigurare de viață oferită gratuit, pe toată durata creditului

·         Bonus lunar de 5% din dobanda plătită lunar, returnat în Contul de Economii

·         Cont de Economii oferit gratuit, cu dobândă 5%