Sunt închise: Autostrada Arad – Timişoara, km 503 – 535 – măsura întreruperii circulaţiei a fost luată ca urmare a ninsorilor abundente şi intensificării vântului (viscol), DN6 Biled – Frontieră Cenad, km 584 – 639 şi DN 59 C (Jimbolia – Sânnicolau Mare).

De asemenea, traficul pe DN 1, sectorul Braşov – Predeal, a fost restricţionat traficul pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone ca urmare a viscolului puternic şi a precipitaţiilor sub formă de ninsoare.

În ceea ce priveşte reţeaua de drumuri naţionale din partea de Sud- Vest, Vest şi Nord a ţării, aici există drumuri acoperite de un strat de maxim 1-2 cm de zăpadă pe care se acţionează cu utilaje şi material antiderapant.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, s-a acţionat cu un număr de 653 autoutilaje şi au fost răspândite 5,69 tone de materiale antiderapante şi 1,6 tone clorură de calciu pe sectoarele de drumuri naţionale unde au fost înregistrate precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, mai arată comunicatul CNADNR.