LeasePlan România a înregistrat, la finalul trimestrului trei, o cifră de afaceri de 28,5 milioane de euro, în creştere cu 30% faţă de perioada similară a anului trecut şi a investit în acest an 37 milioane de euro în achiziţia de autovehicule.

"La începutul activităţii LeasePlan în România, ne-am propus, ca o confirmare a statutului de lider mondial al grupului, să devenim, într-un interval cuprins între 5 şi 10 ani, numărul unu în furnizarea de servicii de management de flote şi la nivel local. Astăzi, cu ocazia aniversării a 5 ani de activitate, ne bucurăm să putem anunţa atingerea acestui obiectiv. În continuare, ne propunem să consolidăm această poziţie” , a declarat Bogdan Apahidean, Director General LeasePlan.

Valoarea portofoliului LeasePlan a crescut în primele 9 luni ale anului cu 40%, până la valoarea de 70,6 milioane de Euro, raportat la perioada similară a anului 2011. LeasePlan are în administrare 7.065 de autovehicule, în creştere cu 18% faţă de primele 9 luni ale anului 2011, deţinând şi cea mai mare flotă proprie de 6.570 de autovehicule. Pentru 495 dintre acestea, compania asigură doar serviciile de management de flotă.

“Pe termen mediu şi lung, poziţionându-ne ca furnizor de servicii premium, vom continua implementarea de soluţii menite să optimizeze administrarea flotei auto şi să contribuie la creşterea satisfacţiei utilizatorilor”, a adăugat Bogdan Apahidean, Director General LeasePlan.  

LeasePlan România are în portofoliu peste 170 de companii din domenii precum industria energetică, servicii financiare, FMCG, IT&C, industrie şi nu numai: OMV PETROM SA, CEZ România, E.ON Moldova Distribuţie, Bancpost, Ursus Breweries, Coca-Cola HBC România, IBM România şi Silcotub.