Noul magazin Hornbach are o suprafaţă totală de 22.500 de metri pătraţi şi pune la dispoziţia clienţilor 120.000 de articole, dintre care 60.000 de articole permanent pe stoc şi alte 60.000 de produse la comandă.

„Magazinele Hornbach sunt partenerul ideal pentru proiecte Do-It-Yourself, iar sortimentul nostru uriaş de produse la preţuri avantajoase şi de o calitate superioară oferă clienţilor posibilitatea de a face cea mai bună alegere atunci când încep o lucrare de renovare”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.
Timişoara este cea de-a doua locaţie din afara Capitalei în care Hornbach a decis să se extindă, acesta fiind unul dintre cele mai dezvoltate orașe ale țării, atât din perspectivă economică, cât și demografică. În plus, fiind un oraş cu peste 300.000 de locuitori, Timişoara permite realizarea unei cifre de afaceri corespunzătoare cu investiţiile efectuate.

„Noul magazin este situat pe o suprafaţă de 52.000 de mp, terenul fiind achiziţionat anul trecut. Construcţia  magazinului a început imediat după achiziţie, în luna iulie 2011, fiind finalizată în aceasta vară. Odată cu inaugurarea magazinului nostru, zona comercială în care se integrează atinge un areal cu o dimensiune de aproximativ 160.000 mp, suprafaţa de vânzare depăşind 50.000 mp”, a declarat Dan Bădescu, Directorul de Expansiune al companiei.