Dennis Malamatinas a devenit membru al consiliului de administrație al Saxo Bank în anul 2007. Are un MBA la Universitatea din Chicago. Anterior, a fost în fruntea Smirnoff Vodka, Burger King Corporation și Priceline Europe Ltd. În 2002, a co-fondat Marfin Bank, și mai târziu a devenit CEO. În 2007, a co-fondat MIG (Marfin Investment Group), pe care l-a condus până în 2012.

Kurt K. Larsen, CEO și președinte al grupului de transport internațional DSV, rămâne membru al consiliului de administrație.

“Saxo Bank îndeplinește deja propunerile rezonabile ale FSA (Autoritatea serviciilor financiare daneze) pentru cerințele mai stricte cu privire la consiliile directoare ale companiilor financiare daneze. Tocmai pentru a urma spiritul propunerilor, am decis să mă retrag din funcția de președinte la Saxo Bank. Atu-urile mele în conducerea corporațiilor sunt în structura organizațională și operațiunile, iar acestea nu sunt specifice operațiunilor bancare. Prin urmare, este potrivit ca Dennis Malamatinas, cu cunoștințele sale vaste și temeinice în domeniul financiar, să devină președinte”, a declarat Kurt K. Larsen.

Asiff S. Hirji, partener la TPG Capital, își va asuma rolul de vicepreședinte al consiliului. TPG Capital a achiziționat, în 2011, 30% din Saxo Bank. Cum s-a anunțat anterior, fondatorii Saxo Bank, Kim Fournais și Lars Seier Christensen, dețin încă pachetul de acțiuni majoritare la Saxo Bank. Fournais Holding A/S și Lars Seier Christensen Holding A/S dețin fiecare câte 29.95% din bancă.

Consiliul de administrație Saxo Bank se compune acum din:

Dennis Malamatinas – președinte
Asiff S. Hirji, partener la TPG Capital – vicepreședinte
Kurt K. Larsen, președințe al consiliului de administrație DSV
Thomas Plenborg, profesor
Karl I. Peterson, partener la TPG Capital
Jacob Polny, partener principal la TPG Capital