Așadar, capacitatea totală de producție va ajunge, odată cu finalizarea noii investiții, la 100.000 de tone de furaje anual. A doua linie de business a Pajo Holding este reprezentată de creşterea vitelor de carne, cu ferme în judeţul Prahova langă oraşul Mizil, anul trecut rulând  4.000 de capete. ”Pentru acest an estimăm o creştere cu peste 10% a efectivelor, până la 4.500 de capete”, mai spune Paraschiv.
Sistemul de management în care este gestionată fabrica de furaje a Pajo Holding este aplicat şi în cazul parteneriatului sub care se dezvoltă fermele de porcine de la Vâlcea. „După jumătate de an, în cadrul acestui parteneriat s-a ajuns deja la 25.000 de capete. Am apelat la o rasă de porc din Germania, căruia i-am aplicat un sistem de furajare bazat pe produsele Pajo Holding, furaje produse exclusiv din cereale românești”, adaugă acesta.
Pajo Holding, înființat în 2006, are ca obiect de activitate fabricarea furajelor, comerțul cu animale vii, agricultură și creșterea animalelor și face parte din grupul de firme aparținând familiei Paraschiv. Anul trecut, grupul a avut o cifră de afaceri de peste 170 de milioane de euro. Alte companii membre în grup sunt: Ana și Cornel, Carmistin, Ladrisi Grup, Avicarvil.