Decizia lui Radu Berceanu de a demite nouă directori comerciali de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), creşterea ratei şomajului în luna mai şi majorarea limitei de variaţie la BVB sunt cele mai importante subiecte ale momentului pe site-urile de ştiri din.ro.

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a demis, miercuri, nouă directori comerciali de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), în urma scandalului de la Giurgiu, anunţă capital.ro.

Rata şomajului din România a avansat în luna mai la 5,8%, cu 0,1 puncte procentuale faţă de luna anterioară, conform datelor Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), potrivit zf.ro.

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) va mări limita maximă de variaţie de la 15% la 40% din 15 iunie, pentru acţiunile din componenta indicelui BET, după ce acţionarii BVB şi-au dat acordul în decembrie anul trecut asupra acestei măsuri, deoarece au considerat că valoarea de 15% este una destul de rigidă, informează wall-street.ro.

Alte titluri importante din economie

Udrea: Sper ca numărul turiştilor străini să crească cu 10% în 2009 (zf.ro)

Băsescu: Băncile nu mai au un susţinător în mine până nu coboară batjocura din zona dobânzilor (standard.ro)

Industria luxului, marcată de falimente în prima jumătate a anului 2009 (wall-street.ro)

Lira sterlină cade la braţ cu Gordon Brown (capital.ro)

Nu rata astăzi, la ora 18.00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI al zilei.