Primele 40 de piese ale colecţiei vor fi puse în vânzare în marile magazine Selfridges, din centrul Londrei şi online pe portalul de modă Net-a-Porter de la 5 decembrie. În perioada în care a stat la Downing Street (2010-16) – reşedinţa oficială a primului ministru – soţia lui Cameron i-a sprijint pe designerii britanici şi a reprezentat British FASHION Counci (BFC, Consiliul Britanic al Modei). 

Soţia fostului premier s-a evidenţiat întotdeauna prin alegerea modelelor sale simple şi elegante, dar în acelaşi moderne şi feminine. Referitor la preţul colecţiei sale vestimentare, mass-media asigură că va fi "accesibil". 

Alexandra Shulman, directoarea revistei Vogue britanice, a declarat că această colecţie este destinată femeilor care văd în aceste articole "ţinute de purtat în fiecare zi, dar şi în mediul profesional". 

Ziarul The Times notează că Samantha a folosit litere ale familiei sale pentru a forma sigla Cefinn, având în vedere că prima şi ultima literă se regăsesc în numele Cameron. Literele din mijloc ar corespunde celor patru copii ai săi: Elwen, Florence, Ivan şi Nancy. (Sursa: Agerpres)