Afacerile neprofitabile ale vedetelor, valoarea schimburilor comerciale româno – ungare şi reuniunea Guvrnului pentru a analiza amendamentele depuse de parlamentari la legile pentru care Executivul îşi va asuma răspunderea sunt principalele titluri ale zilei din.ro.

Celebrităţile au bani şi vor să facă şi mai mulţi. Pornind de la ideea că tot ce ating se transforma în aur şi agenda cu VIP-uri pe care o deţin le va garanta succesul în afaceri, cele mai multe star-uri se aruncă în afaceri ce le sunt de cele mai multe ori complet străine, fie la sfatul unor avocaţi, fie din invidie că alţii au şi ei/ele nu, potrivit capital.ro.

Valoarea schimburilor comerciale româno-ungare a scăzut în primele 5 luni din acest an cu 27%, la 1,72 miliarde euro, faţă de aceeaşi perioadă din 2008, ca efect al crizei economice şi financiare, anunţă wall-street.ro.

Guvernul s-a reunit duminică pentru a analiza amendamentele depuse de parlamentari la legile pentru care Executivul îşi va asuma răspunderea, urmând să fie incluse în textul legilor acelea care se încadrează în prevederile bugetare şi ale programului de guvernare, potrivit premierului Emil Boc, conform money.ro.

Alte titluri importante din economie

Strămoşii cailor-putere pe două roţi se vând scump (capital.ro)

Preşedintele Cadbury: oferta Kraft nu e atragatoare (zf.ro)

Doar patru ţări au drumuri mai proaste decât România (money.ro)

Proteste împotriva lui Obama (evz.ro)

Nu rata mâine, la ora 8:00, pe capital.ro, primul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.