Aceștia pot profita de o campanie inedită, care se derulează exact pe perioada desfășurării Campionatului European. Este un adevărat campionat la sloturi, jocuri de cazino plus bingo, la care se poate participa online în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021.

Pentru a participa la campania cu 120.000 de rotiri cash Vlad Cazino, orice utilizator trebuie să se autentifice în contul de client de pe platforma Vlad Cazino și să opteze pentru înscriere în mod formal, acceptând termenii și condițiile. Cei care nu au încă un cont de client pe vladcazino.ro pot, desigur, să creeze unul pe durata campaniei, bucurându-se de beneficii în serie (care se cumulează).

Mecanismul campaniei inedite de la Vlad Cazino, care se va desfășura pe perioada EURO 2020, se bazează pe acumularea de puncte de către utilizatori. Toate jocurile de slot, Bingo si mesele live din Casino sunt incluse, dar trebuie avut în vedere faptul că doar rotirile de minim 0,50 RON sunt eligibile. Nu există nicio limită cu privire la numărul de puncte la care poate ajunge un participant la campanie, iar rulajul poate fi efectuat și de pe mobil – din iunie, aplicația de mobil Vlad Cazino este în Google Play (pentru posesorii de telefoane cu Android).

„Campionul Vlad Cazino merită cel mai blanao premiu – 120.000 rotiri la sloturi pentru tot anul, adică 10.000 de spin-uri pe lună! Optează și joacă minim 30 RON la sloturi, live cazino și bingo, dacă vrei să acumulezi puncte în clasament” – spune vampirul Vlad, personajul creat de Vlad Cazino pentru a comunica mai apropiat cu fanii platformei de jocuri online.

Pentru fiecare 30 de RON, utilizatorul înscris în campanie acumulează puncte în clasamentul oficial. Mai exact, fiecare 30 de RON rulați la sloturi sau în cazinoul live aduc 1 punct în clasament. La fiecare 30 de RON rulați la Bingo se acordă 2 puncte în clasament. Mai mult decât atât, pentru fiecare 30 de RON rulați la sloturi și 30 de RON rulați în cazinoul live, se acumulează 3 puncte în clasament. Numai rulajul efectuat după înscriere în campanie este luat în considerare pentru acumularea punctelor, regulă simplă ce nu trebuie însă ignorată de către cei interesați de participare.

Jucătorul care va avea cele mai multe puncte la finalul campaniei este desemnat Campionul Vlad Cazino. Acesta va primi 10.000 de rotiri la sloturi cu câștiguri cash – fără condiții e rulaj, lunar, timp de 1 an (începând cu august 2021, până în iulie 2022). Cele 10.000 rotiri cash lunare pot fi jucate la un slot la alegere în fiecare lună, din următoarele: Burning Hot, Book of Dead, Super Wild Megaways, Piggy Riches sau Mega Flip. Rotirile extra lunare vor fi creditate în primele 7 zile lucrătoare ale lunii.

Dacă marele premiu mai sus prezentat se acordă fără tragere la sorți, trebuie să spunem că există și premii acordate în mod aleatoriu: 100 de jucători cu cel puțin 1 punct acumulat pe durata ofertei vor primi câte 100 de rotiri cash la slotul Legacy of Dead (pe 0,50 RON).