Afacerile familiei Ridzi la Petroşani, „hoţul de la CFR” care a furat o casă în Pipera din Florida şi un ghid de negociere la cumpărarea unui apartament sunt principalele subiecte ale dimineţii în .ro.

Liderul PSD Deva, Vasile Cosmin Nicula, a dat ieri publicităţii un comunicat de presă în care o acuză pe Monica Iacob Ridzi că a folosit 500.000 de euro din cei 628.000 de euro pe care i-a scos din bugetul Ministerului Tineretului şi Sportului pentru a-i pune garanţie de participare la o licitaţie în Petroşani unde primar este soţul ei, Tiberiu Ridzi, pentru montarea unei telegondole în Masivul Parâng, scrie jurnalul.ro.

Mihai Necolaiciuc ar fi obţinut, cu acte falsificate, titlul de proprietate al unei vile din Pipera, în timp ce era urmărit internaţional. Fostul şef al CFR şi-a coordonat afacerile din SUA, mandatându-l în acest sens pe fiul său, în baza unei procuri eliberate de un notariat din Florida, în 2007, informează adevarul.ro.

Când vrei să-ţi cumperi un apartament, pri­mul lucru pe care tre­buie să-l ai în vizor este am­plasamentul, iar o mică documentare referitoare la preţurile practicate pentru zona avută în vedere nu strică, notează gandul.info.

 

 

Alte titluri importante din economie

Videanu, criticat de Banca Mondială (evz.ro)

Noul mall al Bucureştiului: Centrul Vechi (zf.ro)

Patriciu arata statului cum sa faca rost de bani: De ce nu vindeti cladirile ca sa aduceti miliarde la buget (standard.ro)

Şanse maxime pentru România să rămână fără comisar european (capital.ro)

Nu rata astăzi, la ora 10:00, pe capital.ro, BULETINUL DE ŞTIRI economice regionale al zilei!