Cum fac faţă crizei generaţiile României, investigaţiile Kazahstanului asupra afacerii încheiate cu Dinu Patriciu şi modul în care criza a distrus strălucirea CERF de altădată sunt temele momentului pe site-urile de ştiri din .ro.

O criză precum cea financiară, pe care o traversează şi România azi, reprezintă un test important pentru orice naţiune. Unii găsesc rapid resursele de care au nevoie pentru a rezista, alţii, în schimb, sunt copleşiţi de amploarea pe care o iau evenimentele din jurul lor, iar ieşirea din impas se dovedeşte deseori anevoioasă, scrie ediţia online a cotidianului România Liberă.

Tranzacţia KazMunaiGaz – Rompetrol ar putea lua o întorsătură neaşteptată la doi ani după perfectare, după ce autorităţile din Kazahstan au demarat investigaţii asupra tuturor contractelor semnate de companiile de stat, potrivit jurnalul.ro

Vizitatorii şi marile corporaţii lipsesc în 2009 la cel mai important târg de IT din România. Dacă în anii precedenţi evenimentul se desfăşura în patru-cinci pavilioane, anul acesta expoziţia are loc numai într-unul singur, arată adevărul.ro.

Alte titluri importante din economie

Iese Patriciu de tot din afacerea Rompetrol? (zf.ro)

Pilonul II de pensii se clatină serios (adevarul.ro)

Ce acoperă cele mai ieftine poliţe de sănătate (capital.ro)

Patronii îl cheamă pe Pogea la tribunal cu impozitul minim (standard.ro)

Programul „Prima casă”, între eşec şi succes (evz.ro)

Nu rata astăzi, la ora 10.00, pe capital.ro, BULETINUL DE ŞTIRI economice regionale al zilei!