‘Filiala DAAS Eastern Europe din Republica Moldova are sediul la Chişinău şi a fost inaugurată pe 6 noiembrie 2012, cu o investiţie iniţială de circa 12.000 de euro. Anul viitor însă, fondurile alocate pentru investiţiile în noul sediul vor fi de ordinul zecilor de mii de euro, sumele efective depinzând însă de contractele pe care le vom încheia în perioada următoare. Subsidiara din Republica Moldova este o firmă de sine stătătoare, cifra de afaceri previzionată pentru acest an fiind de 350.000 de euro’, a afirmat, miercuri, Daniel Mocanu, CEO DAAS România, cu ocazia unei prezentări susţinute pe tema extinderii business-ului DAAS în estul Europei.
Acesta a precizat, totodată, că DAAS a vândut pentru prima dată în acest an echipamente în Ucraina, Serbia şi Bulgaria, compania primind solicitări de instalare de echipamente inclusiv de la firme din Dubai sau Marea Britanie.
‘Pe parcursul anului 2012 am acţionat pe trei direcţii majore de dezvoltare, respectiv consolidarea pieţelor tradiţionale, noi linii de business şi pătrunderea pe pieţele externe. Toate cele trei direcţii de dezvoltare rămân prioritare şi pentru anul 2013, printre clienţii noştri pe parte de HoReCa numărându-se Mega Image, Billa, Cora, Auchan, Kaufland, Selgros, dar şi reţelele de benzinării Lukoil şi Agip. Colaborăm totodată cu Pizza Hut şi Domino Pizza, montând instalaţii de frig industrial în depozitul Transilvania Park, aflat în apropiere de Deva, unde utilizatorul principal este hipermarketul Carrefour. Am remodelat totodată instalaţia de frig industrial la Depozitul Kaufland Ploieşti, şi am amenajat toată instalaţia de frig industrial în noul hypermarket Auchan care se va deschide săptămâna viitoare’, a mai spus Daniel Mocanu.
DAAS este unul dintre pionierii industriei HoReCa în furnizarea de servicii şi echipamente profesionale.
Sursa: Agerpres