Liviu Dragnea trebuie să se prezinte la Înalta Curte de Casație și Justiție în procesul privind angajările la Protecţia Copilului Teleorman. Liderul PSD se confruntă, însă, cu probleme de sănătate iar doctorii au decis să-i facă investigații amănunțite. În aceste condiții, cel mai probabil Dragnea nu se va prezenta la la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie iar procesul va fi amânat.
Despre probleme de sănătate ale lui Dragnea a vorbit, pe larg, secretarul
general al PSD, Codrin Ştefănescu.„Aseară ne-a anunţat că medicii au stabilit că trebuie să rămână internat pentru câteva zile. În cursul zilei de astăzi (duminică – n.red.) vor face analize suplimentare pentru a stabili dacă este nevoie de analize suplimentare sau nu. Medicii nu exclud varianta unei intervenţii chirurgicale. I-au reproşat că în ultimele săptămâni a mers cu această problemă, rezistând la durere”, a spus Codrin Ştefănescu, la Antena 3.
Tot luni, la Înalta Curte de Casație și Justiție ar fi trebuit să fie audiați şi alţi inculpaţi din dosar, dar şi martori. La termenul trecut, Instanţa supremă a admis cererea depusă de Liviu Dragnea privind reaudierea sa în dosarul DGASPC Teleorman.