Monica Melencu a leșinat în timp ce era în legătură telefonică la România TV după aflarea veștii. Mama Luizei fusese contactată pentru a comenta aceste informații lansate de DIICOT.

Mama Luizei a întrebat ulterior „când s-a întâmplat treaba asta. Până acum nu s-a spus nimic”.

Bunicul Luizei neagă de asemenea informațiile DIICOT și spune că nu este adevărat că fata ar fi fost violată.

Un bărbat de 46 de ani a fost reţinut pentru viol în dosarul Caracal, a anunţat, miercuri, procurorul şef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu. Acesta făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dincă și ar fi participat împreună cu ‘monstrul din Caracal’ la abuzul împotriva Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu.

Inculpatul, Ștefan Risipițeanu, care făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dincă, este suspectat că a agresat-o sexual pe Luiza Melencu.

„Cu puţin timp în urmă, procurorii DIICOT au reţinut un inculpat acuzat de viol în formă agravată asupra victimei majore din dosarul Caracal. Inculpatul în vârstă de 46 de ani a intrat în atenţia DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la Structura Centrală, iar în acest moment vă pot confirma că au fost administrat probe pentru a formula acuzaţii faţă de acesta”, a declarat Giorgiana Hosu, procurorul-şef adjunct al DIICOT.