Retailerul francez Auchan a lansat pe 20 iulie o campanie de recrutare de personal pentru magazinul care va fi deschis în luna noiembrie în cadrul Electroputere .Auchan pune la dispoziţia craiovenilor 400 de locuri de muncă în 30 de meserii diferite, printre posturile oferite fiind cele de casier, lucrător comercial, cofetar, brutar, patiser, măcelar, bucătar, electrician, agent de securitate etc.
Până în prezent, Auchan a înregistrat pentru prelucrare 4.100 de CV-uri, alte câteva sute aşteptând la rând. În medie, au fost depuse circa 100 de CV-uri pe zi, fiind o concurenţă de zece candidaţi pe loc. Cele mai multe solicitări fiind înregistrate pentru posturile de casier şi lucrător comercial.
Hipermarketul Auchan va avea 11.000 mp şi 50.000 de produse, dintre care 60% alimentare şi 40% nealimentare. Adrian Tulhină, project manager al Electroputere Parc, dă asigurări că mall-ul va fi inaugurat la data anunţată. „Nu există nici un fel de decalaj, lucrările sunt în grafic, iar centrul comercial va fi deschis pe 15 noiembrie“, spune acesta.