Goodyear Dunlop Tires România a lansat în această săptămână, împreună cu partenerul său francizat SC Total Service 2001 SRL din Focşani, un nou centru Premio.
Odată cu lansarea Premio Total Service 2001, valoarea cumulată a investiţiei iniţiale realizată pentru deschiderea a peste 26 de centre pe teritoriul României este de peste 10 milioane de euro. Conform oficialilor Goodyear, această valoare, precum şi numărul ridicat de centre, fac din franciza Premio reţeaua numărul 1 din România pe piaţa service-ului şi vânzărilor de anvelope.
„Am introdus franciza Premio de la Goodyear pe piaţa locală în 2009, pe un fond descendent al interesului pentru investiţii şi ne-am bucurat, cu participarea partenerilor noştri, de un ritm anual constant de creştere. Dorim ca şi în 2012 să menţinem promisiunea făcută clienţilor noştri finali, de a le oferi cadrul pentru servicii de top la preţuri avantajoase, deschizând cât mai multe centre Premio în cât mai scurt timp în cele mai importante oraşe din ţară”, a declarat Ovidiu Bălan, director general al Goodyear Dunlop Tires România.
Ca urmare a lansării oficiale de la Focşani, Premio Total Service 2001 devine cel de-al 26-lea centru Premio din ţară. Accelerarea procesului de extindere a francizei Premio are ca obiectiv final atingerea unui număr de 35 de magazine-service până la sfârşitul anului. În Bulgaria, franciza Premio numără cinci magazine-service ce deservesc zonele Ruse, Varna, Stara Zagora, Plovdiv şi Veliko Tirnovo.
În viitorul apropiat, planurile de extindere ale Goodyear Dunlop Tires România vizează şi piaţa din Republica Moldova, subsidiara locală a Goodyear redevenind astfel un nod pentru trei ţări din regiune.
Goodyear este una din cele mai mari companii producătoare de anvelope din lume. Are aproximativ 72.000 de angajaţi şi îşi fabrică produsele în 55 de unităţi de producţie din 22 de ţări peste tot în lume. Cele două centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio şi Colmar-Berg, Luxemburg dezvoltă produse şi servicii de ultimă generaţie care stabilesc standardul pentru tehnologie şi performanţă în această industrie.