Companiile aeriene Wizz Air şi Malev au anunţat că vin în sprijinul pasagerilor afectaţi de anunţul privind falimentul operatorului SkyEurope.

Astfel Wizz Air oferă posibilitatea pasagerilor care au efectuat rezervări SkyEurope pentru călătorii în perioada 1 septembrie 2009 – 26 martie 2010 să opteze pentru cursele Wizz la un tarif special de 30 de euro (cu toate taxele incluse, valabil pentru o singură călătorie). Oferta este valabilă pentru zborurile Wizz Air din Praga şi din Budapesta (Oferta este alaturată în tabelul din dreapta).0-36396-tabel.jpg

Pentru a beneficia de ofertă, pasagerii pot accesa site-ul companiei sau pot apela call center-ul Wizz Air. Locurile sunt limitate, iar rezervarea unui bilet Wizz Air în baza unuia SkyEurope trebuie efectuată până la 15 septembrie.

La rândul său, compania aeriană Malev a anunţat că a lansat o ofertă pentru pasagerii SkyEurope, ofertă valabilă doar în perioada 1 – 2 septembrie. Astfel, pentru un preţ de 99 de euro pasagerii liniei aeriene falimentare vor putea efectua zboruri cu Malev în Bratislava, Košice, Viena sau Praga.

De asemenea, Malev a mai anunţat că va veni cu noi oferte pentru pasagerii SkyEurope şi în perioada următoare.

DETALII:
Citeşte şi SkyEurope, la pământ