Compania aeriana Wizz Air a anuntat deschiderea celei de-a zecea baze operationale a companiei in Timisoara, incepand cu martie 2009. In urmatorii trei ani, compania va aloca trei aeronave noi Airbus A320 pentru baza din Timisoara si va recruta peste 100 de angajati, investitia depasind 100 milioane de euro. Timisoara va fi a treia baza operationala a companiei in Romania, dupa Bucuresti si Cluj.

Incepand cu luna decembrie 2008, Wizz Air va opera curse din Timisoara catre Londra, Roma si Dortmund, cu o frecventa de trei pe saptamana, urmand ca, din 11 martie 2009, frecventa zborurilor sa creasca la 4 pe saptamana. De asemenea, odata cu deschiderea bazei operationale in martie 2009, vor fi lansate alte cinci curse.

Biletele sunt deja disponibile spre vanzare pe website-ul companiei sau la call centre-ul Wizz Air, cu preturi cu toate taxele incluse.

„Timisoara va deveni a treia baza operationala Wizz Air in Romania. Cu 22 de zboruri saptamanale, Wizz Air va deveni cea mai mare companie low cost din Banat. Suntem in grafic in ceea ce priveste obiectivul nostru de a deveni in scurt timp lider pe piata de transport aerian low cost din Romania”, declara John Stephenson, Chief Commercial Officer of Wizz Air.

Wizz Air anunta de asemenea suspendarea pe perioada iernii a zborului intern pe ruta Bucuresti-Cluj. Aceasta cursa va fi reluata incepand cu vara viitoare.

Sursa: Wizz Air