Prințul William și Kate nu se vor întâlni cu Prințul Harry la sosirea sa în Marea Britanie, deoarece nu vor să provoace un stres inutil, în condițiile actuale, deja tensionate, spun surse citate de tabloidele britanice.

Nu uită și nu iartă. Se simt trădați!

Un prieten al cuplului a declarat pentru The Daily Beast că Prințul și Prințesa de Wales „s-au simțit trădați” de afirmațiile făcute în cartea de memorii a lui Harry, ”Spare”.

„Ambele părți înțeleg clar poziția celeilalte părți. William și Kate s-au simțit complet trădați de memoriile lui Harry”, a spus acesta, potrivit Express.co.uk.

„Nu vorbesc deloc cu Harry și Meghan și cu siguranță nu sunt pe cale să înceapă să o facă acum, când Catherine este foarte vulnerabilă”, a continuat el.

Prințul Harry se va întoarce în Marea Britanie săptămâna viitoare

Se spune că Harry ar fi contactat-o în privat pe Kate, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Dar, deocamdată, nu se știe dacă va avea o întâlnire cu ea.

Express Online a contactat reprezentanții Ducelui de Sussex pentru a comenta această situație.

O altă persoană, prietenă cu ambii frați, dar care nu a mai luat legătura cu Harry de la plecarea sa din Marea Britanie, nu crede că vizita lui Harry va detensiona relațiile dintre frați și că acum vor îngropa securea războiului.

”Cred totuși că William și Kate au „acceptat situația și au mers mai departe”, a comentat aceasta.

prințul Harry
Prințul Harry; SURSA FOTO: Facebook, Prince Windsor – Prince Of Hearts

William respectă dorința tatălui lor

Pe de altă parte, se spune că William respectă dorința tatălui său, Regele Charles, de a se împăca cu ducii de Sussex.

Deocamdată, nu este clar dacă Harry se va întâlni cu vreun membru al familiei regale. El trebuie să-și anunțe vizitele în Regatul Unit cu 28 de zile înainte, astfel încât să i se poată asigura securitatea.

Harry va fi, pe 8 mai, la Catedrala Sf. Paul, pentru a sărbători cea de-a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus. Apoi urmează să călătorească în Nigeria pentru a o întâlni pe Meghan cu ocazia unui alt eveniment Invictus.

Meghan a dezvăluit în podcastul său Archetypes că este pe jumătate nigeriană.

Regele nu este bine!

Pe de altă parte, sănătatea regelui Charles al III-lea, diagnosticat cu cancer în luna februarie, îi îngrijorează tot mai mult pe cei din anturajul său. Planurile de înmormântare ale regelui Charles ar fi fost actualizate.

Un prieten al monarhului a susținut că Charles „este hotărât să învingă boala și face tot ce poate”, adăugând: „Toată lumea rămâne optimistă, dar el se simte foarte rău. Mai mult decât lasă impresia cei de lângă el”.

„Am vorbit cu prietenii regelui în ultimele săptămâni, despre sănătatea lui, iar singurul răspuns a fost: „Nu este bine”, a dezvăluit Tom Sykes de la Daily Beast.

Perspectivă înspăimântătoare pentru William și Kate

Potrivit PageSix, scriitorul regal Tina Brown a făcut, de asemenea, aluzie la problemele de sănătate ale monarhului, scriind recent că boala lui Charles i-a situat pe prințul William și pe Kate Middleton „în situația înfricoșătoare de a urca pe tron tocmai atunci când sperau că, pentru o perioadă de timp, își vor ține copiii departe de atenția publicului.”

„Se pare că această perspectivă le provoacă o anxietate uriașă”, a declarat ea.

Sykes spune că planurile de înmormântare ale regelui – cu numele de cod „Operațiunea Podul Menai” – sunt revizuite. Un document separat, care afirmă ce a mers bine la înmormântarea Reginei Elisabeta, în septembrie 2022 și ce ar putea fi făcut mai bine data viitoare când moare un monarh, circulă deja printre cei de la Palatul Regal, potrivit Daily Beast.

Toate sursele au subliniat că planurile de înmormântare sunt în permanentă revizuire. Cu toate acestea, un fost angajat a recunoscut că problemele de sănătate ale lui Charles au dat planurilor o altă nuanță și sunt în permanentă actualizare.