Rose Hanburby, presupusa amantă a Prințului William

Se vehiculează că amanta presupusă a Prințului William ar fi Rose Hanbury, despre care încep să apară din ce în ce mai multe detalii în presa europeană. Se sugerează că Kate Middleton ar fi fost înșelată de soțul ei. În mijlocul scandalului imens prin care trece Familia Regală din cauza absenței lui Kate Middleton din spațiul public începând din decembrie 2023, reapare în atenție numele Rose Hanbury. Această femeie nu este străină de lumea regală. În vârstă de 40 de ani, ea deține titlul de marchiză. Este căsătorită cu David Cholmondeley (63 de ani). Speculațiile despre relația ei cu Prințul William circulă încă din anul 2019.

Rose Hanbury
Rose Hanbury (SURSA FOTO: Facebook, Eugenia Garavani)

Kate Middleton ar fi fost înșelată de când era însărcinată cu cel de-al treilea copil al ei

S-a vehiculat că moștenitorul tronului ar fi fost infidel în timp ce Kate Middleton era însărcinată cu cel de-al treilea copil al lor, Louis, născut în anul 2018. Speculațiile se adâncesc și mai mult, dat fiind faptul că gradul de comunicare din partea instituției conduse de Regele Charles al III-lea a fost destul de limitat de când ea a fost internată în spital.

Acum, există presupunerea că Rose Hanbury ar putea fi una dintre cauzele problemelor de sănătate ale soției Prințului William. Mulți susțin că ea încă ar fi amanta lui și că întâlnirile dintre ei nu sunt deloc trecute în uitare.

regele charles
SURSA FOTO: Dreamstime

Se pare că și fratele Prințului William, Prințul Harry, ar fi avut cunoștință despre presupusa aventură, acesta fiind unul dintre motivele posibile pentru distanțarea dintre ei. Prințul William a ales să ignore toate speculațiile legate de viața sa personală.

prințul Harry
SURSA FOTO: Facebook, Prince Windsor – Prince Of Hearts

În ultimele săptămâni, el a fost extrem de activ, alături de mama sa vitregă, Regina Camilla. Cei doi au preluat responsabilitățile regale în timp ce Regele Charles al III-lea și Kate Middleton au fost mai puțin vizibili, petrecând mai mult timp în spitale.

Rose Hanbury, fost fotomodel, are și ea copii. Ea este mamă a doi gemeni, născuți în anul 2019, și a unei fetițe născute în anul 2016. Numele ei a devenit recent subiect de interes.

Camilla
SURSA FOTO: Dreamstime