Producatorul IT american a lansat o noua marca destinata companiilor de dimensiuni mici din zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu, Africa), informeaza un comunicat al companiei. Conceputa pentru retele simple si companii cu mai putin de 10 angajati, gama Vostro, include sisteme notebook si desktop, imprimante, monitoare, servicii si asistenta. Totodata, marca beneficiaza de un microsite special conceput pentru companiile de dimensiuni mici.

Gama Vostro ofera instrumente automate de asistenta, dezvoltate special pentru companiile de dimensiuni mici, precum serviciul Dell DataSafe Online, care pune la dispozitie spatiu virtual de stocare de pana la 30GB, protejand astfel datele companiei impotriva dezastrelor, furtului sau defectiunilor; serviciul Dell Support Centre, care permite accesul prin Internet la informatii de asistenta; Dell Network Assistant care simplifica setarea, monitorizarea si depanarea retelelor clientilor si serviciul Dell Automated PC Tune-Up, care concentreaza peste 30 de operatiuni de setare, securizare si mentenanta.

Totodata, Dell a marit nivelul de asistenta disponibil pentru organizatiile de dimensiuni mici. Toate produsele din gama Vostro beneficiaza timp de un an de garantie standard Business Hardware Support. 

Dell este unul dintre cei mai importanti furnizori globali de sisteme si servicii si se situeaza pe pozitia 34 in topul Fortune 500.

 

Sursa: Capital