Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Liviu Dragnea vorbește despre problemele cu care se confruntă România în ultima perioadă.

Fostul lider al PSD susține că prețul lemnelor s-a dublat spre deosebire de cel de anul trecut, în contextul în care mai este foarte puțin până când iarna va începe, iar mulți români nu își vor permite încălzirea caselor.

Totodată, el a lansat o serie de acuzații dure la adresa Guvernului, pe care îl numește ”criminal”. Dragnea se întreabă cum vor reuși românii să treacă peste această iarnă, având în vedere pensiile și salariile extrem de mici în fața exploziei de prețuri.

„Prețul lemnelor de foc s-a dublat față de anul trecut! Prețul la gaze a explodat! Guvern eșuat și criminal, cum să treacă românii prin iarnă? Cum să se descurce din salariile și pensiile de care v-ați bătut joc, cu toate exploziile de prețuri?”,  a scris Liviu Dragnea.

Fostul lider al PSD a vorbit și despre gestionarea pandemiei de coronavirus, precizând că zeci de mii de oameni au ajuns să moară îm ambulanțe sau pe holurile spitalelor, iar cei care supraviețuiesc trăiesc un adevărat dezastru național. Totodată, Dragnea se întreabă dacă nu cumva planul Guvernului este acela de a extermina toată România având în vedere situația actuală.

Vor să extermine toată România

„Nu era suficient că ați lăsat să moară, cu zile, zeci de mii de români în izoletele voastre, în ambulanțe, pe holurile spitalelor? Acum, celor care supraviețuiesc deciziilor voastre criminale și dezastrului în care ne-ați adus, vreți să le luați chiar și pâinea, chiar și încălzirea, peste iarnă? Voi chiar vreți să exterminați toată România?”, se întreabă Dragnea.

În acest context, fostul lider al PSD îi invită pe liderii țării să iasă public și să le spună pensionarilor cum își pot încălzi locuința și cum pot să își asigure hrana cu o pensie atât de mică. El i-a invitat totodată pe cei care sunt de acord cu el să se înscrie în noul partid, Alianța Pentru Patrie, care va fi o voce a românilor.

„Ieșiți public și spuneți-le bătrânilor de la sate cum să își ia lemne și pâine, iarna asta, din pensie! Dragi români, este momentul să-i oprim! Până nu este prea târziu pentru întregul popor român! Veniți alături de noi în Alianța Pentru Patrie! Trebuie ca vocea românilor să fie auzită clar și răspicat!”, a adăugat Dragnea.