Vlad Voiculescu, demisie din Guvern? Ministrul Sănătăţii a spus clar că „nu se pune problema” iar relaţia sa cu premierul Florin Cîţu este „foarte bună”.

„Nu se pune problema. Nici nu a fost vreodată în discuţie ca cineva din Guvern să-mi ceară demisia. Nu mi-a cerut nimeni demisia. Cu domnul Cîţu am o relaţie cât se poate de bună, la fel de bună precum cea cu domnul Cîmpeanu aici de faţă. Sunt pur şi simplu intoxicări de presă”, a transmis Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu spus clar care este situația

Conform informațiilor transmise în conferința de presă, „discuţiile sunt absolut necesare într-un cadru cât se poate de formal, de politicos.”

„Ideea aceasta că o discuţie pe un punct anume, în care fiecare vine cu propriile îngrijorări legitime, cu propria viziune asupra unui aspect sau altuia care impactează viaţa publică – educaţia, sănătatea naţiunii ăsteia, discuţiile sunt absolut necesare într-un cadru cât se poate de formal, de politicos.

Asta este tot, dar n-a existat niciodată un conflict sau ceva care să semene măcar a ceartă între oricare doi miniştri, respectiv între un ministru şi premierul ţării din momentul acesta”, a subliniat ministrul Sănătății.

Cuvinte dure la adresa ministrului

Traian Băsescu a vorbit la B1 TV despre ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, prin intermediul unui apel video. Liderul PMP îl consideră pe Voiculescu ”un arogant care nu are nimic în cap”.

Mai mult decât atât, fostul președinte a precizat că Vlad Voiculescu și fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru ”sunt de aceeași teapă”. Traian Băsescu a criticat decizia lui Tătaru de a se da drept un exemplu în fața lui Voiculescu, amintind că și în mandatul lui a avut loc un incendiu la un spital COVID aflat în Piatra Neamț.

Fostul președinte este de părere că Vlad Voiculescu trebuia să-și dea demisia din funcția de ministru al Sănătății.

„După ce a ars spitalul de la Piatră Neamț, Nelu Tătaru are tupeul acum să-i dea lecții lui Vlad Voiculescu. Păi sunt de aceeași teapă și unul și altul”, subliniază fostul președinte.

„Numai că unul era mai aplicat către comunicare și Voiculescu e un arogant care n-are nimic în cap despre ce înseamnă sistemul de sănătate. E aproape șocant că Nelu Tătaru vine să spună ce-a făcut el când a luat foc la Piatra Neamț și l-au și decorat pe manager”, afirmă acesta.

Sursă foto: INQUAM Photos, Octav Ganea