Viorica Dăncilă l-a surprins miercuri seara pe Mihai Gâdea în emisiunea Sinteza Zilei după ce a făcut o nouă gafă! Incredibil ce a putut să spună.

„Vreau să mă implic în traficul de persoane”, a spus Viorica Dăncilă.

Declaraţia nu a trecut neobservată, iar gafa a fost sancţionată dur de internauţi, cuvintele devenind virale pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a fost marți seară față în față cu Mihai Gâdea la „Sinteza zilei” și a răspuns la cele mai importante întrebări ale momentului despre moţiunea de cenzură.

„Moțiunea nu va trece, Guvernul nu va cădea. Și spun acest lucru pentru că eu cred în responsabilitatea membrilor Parlamentului României. Sunt convinsă că în fiecare partid există nemulțumiri, există anumite lucruri care ar trebui să meargă altfel, dar nimic nu va justifica faptul că ai votat pentru o politică de austeritate, pentru a aduce în loc nimic, pentru a arunca țara în instabilitate. Președintele Iohannis nu mai știe de separația puterilor în stat și vrea să și le subordoneze pe toate. Acest lucru este de neacceptat și cred că toți cei care văd asta vor sancționa acest lucru. Am avut discuții cu parlamentari de la alte partide, dar am văzut în spațiul public niște lucruri care m-au îngrozit și o iresponsabilitate care ne poate costa ca țară: că s-au cumpărat deputați, senatori. Toate aceste informații sunt citite și în plan extern și nu ne fac bine ca țară”, a mai spus Dăncilă.