Premierul Viorica Dăncilă a ajuns joi seara în comuna Bogați, din județul Argeș, pentru o baie de mulțime specifică acțiunilor din campaniile electorale. Dăncilă a descins în mijlocul oamenilor cu elicopterul, de la Brașov, pentru a participa la Zilele Comunei.

Ea a purtat o rochie marca Fendi și o broșă Chanel, în timp ce era întâmpinată de oamenii locului, îmbrăcați în costume populare, care i-au oferit tradiționala pâine și sare, relatează digi24.ro.

Însoțită de primar, dar și de miniștrii Mihai Fifor și Eugen Teodorovici, Viorica Dăncilă a făcut o baie de mulțime, s-a pupat cu sătenii – mulți dintre ei copii – cu care a făcut selfie-uri. I-a asigurat pe toți că ”nu o să cedeze”.

S-a urcat apoi pe scena pregătită în parcul din localitate, iar surpriza pregătită de primar: Vioricăi Dăncilă i se acordă titlul de cetățean de onoare. Jurnaliștii au remarcat însă lipsa de entuziasm a localnicilor, în contrast cu manifestările de entuziasm ale oamenilor din diferite comune ale țării, la vizitele de altădată ale lui Ion Iliescu, cel mai popular șef al PSD.