S-a spus, în urmă cu ceva timp, că premierul și-ar fi făcut operație estetică, informație pe care Viorica Dăncilă a negat-o. Prezentă la Botoșani, Moldova, aceasta a vorbit despre operațiile pe care și le-ar fi făcut după lansarea candidaturii.

Dăncilă a declarat că nu are nicio operație estetică.

„După lansarea candidaturii dumneavoastră, multă lume spune că v-ați făcut implant. Aveți vreo operație estetică?”, a fost întrebată Viorica Dăncilă.

„Doamne ferește! Nimic. Absolut nimic. Vă garantez. Mă aștept la tot felul de acuzații, dar ar fi incorect să vii cu astfel de lucruri și să nu le poți demonstra”, a respuns Viorica Dăncilă, conform siteului iasi1.ro.

Florin Călinescu a desființat-o, după ce a preluat funcția de premier. Actorul a susținut că și-a făcut un afcelift pe banii românilor.

„Aş fi văzut-o îmbrăcată mai spre ‘coana Leana. Nu poţi să te duci cu Channelul ăla aşa mare. Totul este important. Dacă eu mi-aş anunţa vreo candidatură, trebuie să faci vreo medie: să pui un sacou, o cravată… Este o adunare nepotrivită, pentru un partid de stânga îţi aranjezi astfel treaba. Ea se simte acuma chiar preşedintele României: pupată, adulată. Injecţiile astea discrete pe care şi le-a făcut, este evident că şi-a făcut un facelift. Dar de unde bani? Ca să-ţi faci lifting facial pe banii populaţiei, maşinile alea mari tot din banii populaţiei… Să dea banii înapoi, să-şi cumpere din banii ei”, a mai zis Florin Călinescu la Realitatea TV.