Victorie pentru premier! Omul lui Cîțu a fost ales președintele PNL Timișoara

În urma alegerilor interne pentru funcția de președinte al PNL Timișoara, omul lui Florin Cîțu, viceprimarul municipiului, Cosmin Tabără, a câștigat șefia filialei.

Cosmin Tabără i-a fost contracandidat deputatului Claudiu Chira. Omul prim-ministrului a obținut 238 de voturi, în timp ce deputatul Claudiu Chira a obținut 119 voturi.

Amintim că deputatul Claudiu Chira îl susține pe fostul premier, Ludovic Orban, la Congresul Partidului Național Liberal, în timp ce, neoficial, Cosmin Tabără este considerat susținător al lui Florin Cîțu.

Alegeri cu îmbrânceli

Alegerile PNL Timișoara nu au trecut fără evenimente notabile. La auzul faptului că participanții trebuie să fie înregistrați pentru a primi o brățară pentru a putea să voteze, a început un nou scandal.

Cei care nu au putut intrat să voteze au început să vocifereze, fiind nevoie de supravegherea forțelor de ordine.

Președintele CJ Timiș, Alin Nica, a fost acuzat de deputatul PNL Claudiu Martin Chira că a tăiat de pe convocator 320 de membrii PNL care nu ar fi votat cu el. Nica a susținut însă că aceștia nu ar fi avut domiciliul în Timișoara. Deputatul Chira l-a acuzat pe Nica de ”fraudarea alegerilor”, notează g4media.ro.

Având în vedere că mai multe persoane care au apărut sa voteze, nu se aflau pe listă, acestora nu li s-a permis accesul în incintă. Televiziunile de știri spun că, de fapt, cei care nu au avut voie să intre se aflau pe listă.

Sursa foto: INQUAM Photos, George Călin