Fostul premier Victor Ponta a lansat luni un atac furibund la adresa guvernării liberale și a Executivului condus de Ludovic Orban.

Ponta susține că Guvernul  PNL nu are nimic liberal în politicile publice pe care le implementează, ba, mai mult decât atât, nu face decât să ”schimbe pilele lui Dragnea cu cele ale lui Orban și Băsescu”.

”Numirile cele mai controversate sunt de la PMP”

”De ce schimbăm pilele și incompetenții lui Dragnea cu pilele si incompetenții lui Orban și Băsescu (numirile cele mai controversate sunt de la PMP – chiar mai mult decât PNL)!

Aparatul bugetar este umflat în această perioadă cu pile și politruci / aceștia primesc salarii uriașe din taxele și impozitele firmelor private românești – ce este liberal în această politică?”, a scris Ponta luni pe Facebook.

Atacul său vine în contextul declarațiilor de nemulțumire făcute de prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan.

Nu a alergat pentru alți ”maimuțoi”

Bogdan declarase la B1 T că el nu a alergat pentru PNL ca să vină diverși ”maimuțoi” să primească locuri bine plătite în consiliile de administrație ale companiilor de stat sau să spună că au venit la guvernare doar ca să-și ia salarii.

Rareș Bogdan exprimă public ceea ce gândesc mulți lideri PNL și foarte mulți români!”, a adăugat Victor Ponta.

În context, trebuie precizat că Bogdan Glăvan, consilierul premierului Ludovic Orban, a fost înregistrat spunând că nu-l interesează să treacă pe la locul de muncă și că vrea doar să-și încaseze salariul.