Cristi Borcea, fostul acționar al clubului Dinamo, acum în vârstă 49 de ani, este la un pas de eliberarea condiționată din închisoare, după ce, joi, cererea sa de eliberare a primit un aviz favorabil în urma analizei efectuate de către comisia de eliberări condiționate din cadrul Penitenciarului Jilava. Avizul comisiei de eliberări condiționate a venit deoarece Cristia Borcea este închis în regim deschis și a prestat muncă în detenție.

Astfel, instanța va decide la 10 septembrie dacă va admite sau nu solicitarea fostului președinte al lui Dinamo. Cristi Borcea a fost condamnat în dosarul retrocedărilor. Cristian Borcea a fost condamnat, pe 8 februarie 2019, la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, alături de Radu Mazăre.

La 18 martie, Curtea de Apel București a stabilit că fostul finanțator al clubului Dinamo are de executat o condamnare de 7 ani și 6 luni închisoare după ce au fost contopite pedepsele din dosarele retrocedărilor ilegale de terenuri și transferurilor din fotbal. Cristian Borcea își execută în prezent pedeapsa la Penitenciarul Jilava.