După câteva zile de spitalizare și o tonă de controverse privind „fake news-ul” privind moartea sa, totul se termină cu bine pentru manelistul Florin Salam. Acesta a fost externat din spital, iar soția sa, Roxana Dobre a dat primele detalii.

Roxana Dobre a dat primele detalii

Perioada dificilă pentru Florin Salam a trecut, în ciuda celor câteva zile de spitalizare. Medicii l-au pus pe picioare pe artist așa că manelistul a fost externat și se simte bine.

Roxana Dobre a dat primele detalii despre acesta și spune că a ajuns acasă și se simte bine. În plus, fanii se pot bucura la vestea că manelistul va urca în scurt timp din nou pe scenă. Mai exact în doar câteva zile, așa că fanii pot sta liniștiți, transmite Antena Stars.

Peste o săptămâna Florin Salam va avea un concert în Capitală, unde va urca pe scenă alături de fiica sa, Betty, după anunțul făcut de aceasta pe conturile ei de socializare.

Multe bătăi de cap pentru Florin Salam în ultimele zile

Amintim că, în urmă cu câteva zile celebrul manelist Florin Salam s-a confruntat cu o mare problemă după ce într-o știre se anunța că a murit din cauza consumului de droguri, lucru infirmat initial de fata interpretului și chiar de artist.

De asemenea, avocatul și prietenul lui Florin Salam, Mihai Drăgan, a spus că artistul se simte bine, chiar dacă este internat la spital. „Trebuie să se odihnească”, dar nu poate spune mai mult pentru că aceasta e dorința familiei și a lui, a precizat avocatul.

„Pentru ceea ce se scrie în știre legat de substanțe interzise probabil că nu va rămâne nesancționat. Cel care a dat știrea nu este, în mod sigur, din anturajul lui Florin”, a mai precizat acesta.

În cele din urmă artistul a publicat un mesaj video din spital pe contul său de Facebook. Manelistul a transmis că a realizat înregistrarea pentru familia lui care este în alertă. El a ținut să precizeze că nu e de glumă cu COVID-ul, a spus că va fi externat în câteva zile și a făcut o serie de observații la adresa presei, care are tendința să exagereze.