Horațiu Mălăele continuă să fie activ și la cei 71 de ani ai săi

Horațiu Mălăele continuă să fie activ și la cei 71 de ai si săi. La cât de mult se mișcă zilnic, fanii lui ar crede că nu a atins încă vârsta standard de pensionare. Nimic nu stă în calea pasiunii lui: sportul. Marele actor este un împătimit al sportului și, în ciuda programului său încărcat, își găsește timp pentru tenis.

Paparazzi WOWbiz l-au surprins din nou pe terenul de tenis. Se pare că sportul îi priește de minune întrucât. Vedeta joacă ca și cum ar participa la un mare turneu de tenis, chiar dacă este un simplu meci amical cu tovarășii săi.

Horațiu Mălăele, tenis, septembrie 2023_1
SURSA FOTO: WOWbiz.ro
Horațiu Mălăele, tenis, septembrie 2023_2
SURSA FOTO: WOWbiz.ro
Horațiu Mălăele, tenis, septembrie 2023_3
SURSA FOTO: WOWbiz.ro

Horațiu Mălăele și-a lansat prima colecție de artă digitală, în format NFT

Horaţiu Mălăele ține și pasul cu tehnologia. El a decis să își transpună geniul în lumea digitală, lansând colecția „Eu, Mălăele”, o serie de autoportrete în format NFT care, odată achiziţionate, aduc şansa deţinătorilor să primească variantele desenelor în format fizic, cu semnătura artistului, şi posibilitatea de a purta un dialog faţă în faţă cu maestrul pentru a vorbi câte lună şi în stele.

Desenele sunt disponibile în format digital, dar, odată ce devii colecționar, ai șansa de a intra și în posesia unor beneficii fizice, existând posibilitatea de a participa la un dialog cu maestrul. Elementele unice, ce fac ca desenele din colecție să aibă grade diferite de complexitate și raritate, sunt generate aleatoriu.

„Eu, Mălăele” este un proiect în care un artist român de calibru îşi prezintă arta către web 3.0 printr-o colecţie cu 5.000 de desene, fiecare cu elemente deosebite de design şi variind în raritate. „Eu, Mălăele” a fost lansată pe data de 11 mai 2023.

„Să te naşti pe acest pământ roditor, printre atâtea miliarde de planete şi galaxii ale acestui univers şi ale altor presupuse universuri, e o taină care nu poate fi măsurată în cuvinte. Şi totuşi, iată, a fost cândva un om ce a apărut, a fost un pic şi el acolo un om, un fel de, cum să zic, natura noastră condamnată să încapă în ‘a fost odată’. De aceea, iată, stau în calea lumii cu aceste desene ale mele şi semnez Eu, Mălăele”, a spus caricaturistul într-un clip publicat pe canalul său de YouTube.