Potrivit lui Mădălin Ionescu, lui Cătălin Măruță nu i-a convenit că el era invitatul. Era, de asemenea, accidentat, și nu a primit foarte bine glumele făcute de el.

„Cel mai penibil moment din televiziune s-a întâmplat de curând și nu în calitate de prezentator, ci de invitat. S-a întâmplat să fiu invitat în mod straniu de cei de la emisiunea lui Cătălin Măruță, prima oară după foarte mulți ani și m-a chemat la o rubrică pe care nu știam mare lucru. Eu nu am timp să mă uit la TV la ora aia.

Nu știam cum își configurase Măruță emisiunea, rubrica cu sosuri iuți. M-am dus acolo. Eram destul de relaxat. Am vorbit cu Busu înainte de emisiune, iar Măruță era accidentat. Am făcut niște poante înainte. Nu mi s-a părut că le-a primit foarte bine.

Nu părea deloc încântat că sunt eu invitat, ziceai că cineva m-a băgat cu forța acolo”, a spus Mădălin Ionescu în emisiunea Cristinei Șișcanu de la Metropola TV.

Mădălin Ionescu regretă că a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță

Prezentatorul TV a spus, de asemenea, că întrebările care i s-au pus nu au fost conforme cu ce se întâmplase în viața sa.

„Era foarte pe repede înainte tot ce s-a întâmplat acolo. Direct cu întrebări, care n-au avut nicio legătură cu realitatea. Nu pot să spun că au fost niște întrebări idioate, dar nu aveam ce să răspund la ele.

Nu erau întrebări conforme cu ceva ce se întâmplase în viața mea. Erau mai degrabă niște fabulații sau concepții ale celui care le-a făcut. Măruță era nerăbdător. Dădea tot timpul din picior, era crispat sau cel puțin așa mi s-a părut mie acel moment”, a adăugat el.

Mădălin Ionescu a spus că aceea a fost cea mai proastă prestație a sa la TV și le-a cerut scuze celor care au urmărit emisiunea, chiar și lui Cătălin Măruță.

„Mi-a picat nivelul intelectual foarte rău, e singura dată din viața mea. Nu știam ce vor ăștia de la mine, sosurile alea erau cumplit de iuți. Nu mi-au plăcut întrebările și așa că am dat niște răspunsuri tâmpite.

Știam că Măruță vrea niște cărniță. Și am dat răspunsuri tâmpite. A fost cea mai proastă prestație a mea la TV, drept pentru care vreau să le cer scuze celor care s-au uitat la acea emisiune, chiar și lui Cătălin”, a spus prezentatorul TV.

Mădălin Ionescu, surprins de provocările de la „Spui tot sau îți ia gura foc”

În cadrul rubricii „Sosurile Picante” din emisiunea lui Cătălin Măruță, Mădălin Ionescu a fost întrebat care sunt cele mai enervante lucruri pe care le face soția lui.

“Doarme puțin, facem foarte mult sex și e foarte deșteaptă”, a răspuns el, potrivit Pro TV.

Prezentatorul TV a dezvăluit, de asemenea, că cel mai enervant invitat pe care l-a avut în emisiunea sa a fost Corneliu Vadim Tudor.

“La prima lui ieșire a venit la mine și a plecat după cinci minute. (…) L-am întrebat dacă și-a cumpărat diplome de pe net. M-a lăsat cu o oră liberă (…)”, a spus Mădălin Ionescu.

Ultima întrebare din provocarea „Spui tot sau îți ia gura foc” a fost: “Dacă nu ai fi căsătorit, Cristina n-ar exista și ai fi obligat să te însori mâine cu o vedetă din România, măritată sau nemăritată. Care ar fi alegerea ta?”. Răspunsul lui Mădălin Ionescu a fost “Corina Chiriac”. “E o fantezie veche (…) În acest fel descoperă oamenii cât de ciudat, cât de kinky sunt”, a spus el.