Într-un podcast care a fost recent publicat în mediul online, prezentatorul de la Antena 1 Dani Oțil, a povestit despre momentele petrecute în platoul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani” împreună cu colegul său, Răzvan Simion. Dani Oțil a dezvăluit momentul că colegul său merge la psiholog în această perioadă.

Răzvan Simion merge la psiholog

„Mie îmi place mult la ora 08:00 când văd fața lui Răzvan. Mie îmi place când îl văd că zice ce zi de c***t și treaba mea este nu să-i demonstrez că așa e, că să-i arăt că e mai de c***t decât credea el. Pentru că el face ceva în perioada asta cursuri de motivație personală, niște gărgăuni din ăștia. Merge la psiholog. Are tot felul de terapii, s-a lăsat și de băut. Păi treaba mea, când văd cât a investit în el, și e foarte zen… El zice cred că e o zi grea. Nu, e o zi extrem de grea. Și îmi dedic următoarele patru ore să-i demonstrez că așa e.”, a relatat Dani Oțil.

 

@aproximativdiscutii

Ora 8 parcă nu mai arată așa rău când începe cu @daniotil și @razvansimion7 #neatzacurazvansidani #misiuneatiktok #5pasidebine #daniotil #podcast

♬ original sound – Aproximativ Discuții cu Gojira

Clipe de groază la Antena 1, la „Neaţa cu Răzvan şi Dani”! A sosit de urgenţă ambulanţa

În toată perioada în care au lucrat împreună, au adunat o mulţime de poveşti amuzante, însă cei doi au trecut şi prin momente mai puţin plăcute. Un astfel de episod a avut loc atunci când, la un moment dat, lui Dani Oțil i s-a făcut rău, iar colegul său de platou a fost nevoit să cheme urgent ambulanţa.

Totul a fost povestit însă în stilul său caracteristic, Răzvan făcând puţin de întreaga situaţie şi mărturisind că el şi colegii de platou au început chiar să-i „împartă moştenirea”, cu toate că Dani în mod sigur nu se simţea deloc bine în acele momente. Întreaga dezvăluire a avut loc în cadrul podcastului „Lucruri simple”, realizat de Horia Brenciu.

„În anumite zone din Oltenia se organizează pomana de vii. Mortul nu e chiar mort, e foarte viu, stă în capul mesei. De fapt, el plătește tot. Se dau pachete, tot ce trebuie. Noi am făcut deja asta o dată. I-a fost foarte rău lui Dani și cu greu a acceptat să îi chemăm o ambulanță. L-am găsit leșinat, era într-o stare…vai de el, era…îmbălsămat. A venit ambulanța să îl resusciteze, era rău. (…)

L-am chemat pe Puberu să mă ajute, a venit și Georgică de la montaj și cu el (Dani Oțil – n.red.) în stare de semi-comă, am început să ne împărțim motoarele, mașinile lui, consola de jocuri. Noi chiar vorbeam serios.”, a povestit Răzvan Simion.