Răzvan Simion şi Dani Oțil – cuplul de realizatori TV care îi încântă de ani de zile pe românii care se uita dimineaţa pe Antena 1, la „Neaţa cu Răzvan şi Dani”.

Clipe de groază la Antena 1, la „Neaţa cu Răzvan şi Dani”! A sosit de urgenţă ambulanţa

În toată perioada în care au lucrat împreună, au adunat o mulţime de poveşti amuzante, însă cei doi au trecut şi prin momente mai puţin plăcute.

Un astfel de episod a avut loc atunci când, la un moment dat, lui Dani Oțil i s-a făcut rău, iar colegul său de platou a fost nevoit să cheme urgent ambulanţa.

Totul a fost povestit însă în stilul său caracteristic, Răzvan făcând puţin de întreaga situaţie şi mărturisind că el şi colegii de platou au început chiar să-i „împartă moştenirea”, cu toate că Dani în mod sigur nu se simţea deloc bine în acele momente. Întreaga dezvăluire a avut loc în cadrul podcastului „Lucruri simple”, realizat de Horia Brenciu.

„În anumite zone din Oltenia se organizează pomana de vii. Mortul nu e chiar mort, e foarte viu, stă în capul mesei. De fapt, el plătește tot. Se dau pachete, tot ce trebuie.

Noi am făcut deja asta o dată. I-a fost foarte rău lui Dani și cu greu a acceptat să îi chemăm o ambulanță. L-am găsit leșinat, era într-o stare…vai de el, era…îmbălsămat. A venit ambulanța să îl resusciteze, era rău. (…)

L-am chemat pe Puberu să mă ajute, a venit și Georgică de la montaj și cu el (Dani Oțil – n.r.) în stare de semi-comă, am început să ne împărțim motoarele, mașinile lui, consola de jocuri. Noi chiar vorbeam serios”, a povestit Răzvan Simion despre păţania petrecută chiar în studiourile Antenei 1.

Perioada copilăriei din Reșița: Era sărăcia și apoi ce vine după sărăcie…

Tot în cadrul aceluiaşi podcast, Răzvan Simion a povestit că el şi Dani Oțil se cunosc de când erau la grădiniţă.

„Am fost câțiva ani și colegi de bancă. Noi ne-am cunoscut la grădiniță. El venea mai rar la grădiniță, pentru că părinții îl uitau mai des”, a rememorat Răzvan Simion.

Dani Oțil a povestit şi el despre perioada în care era copil şi locuia în Reșița.

„Noi am fost foarte săraci. Extrem de săraci. Era sărăcia și apoi ce vine după sărăcie…

Cred că în primul an de vizionat ciocolata Africana (în vitrina unui magazin – n.r.) nu am avut bani să o iau niciodată.

Aveam 14 ani la Revoluție. Apoi am aflat că nu era o ciocolată scumpă”, a mărturisit Dani Oțil.