Ioana Tufaru, fiica regretatei Anda Călugăreanu și a lui Dan Tufaru, nu mai arată deloc ca înainte! Recent, aceasta a apărut într-o emisiune TV împreună cu partenerul său.

Schimbare de look! Ioana Tufaru și-a vopsit părul albastru

Aparițiile publice ale Ioanei Tufaru s-au rărit față de alte perioade. Într-un timp, era văzută în mod regulat la televizor, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat atât de des.

Joi, pe 16 martie, ea și partenerul său, Ionuț Mardare, au venit la Acces Direct, iar oamenii au fost surprinși să vadă că fiica Andei Călugăreanu a trecut printr-o schimbare radicală: și-a vopsit părul albastru.

Ioana Tufaru s-a născut într-o familie de artiști, însă nu le-a călcat pe urme. Și-a petrecut copilăria mai mult în culise, când mama sa susținea concerte. A rămas orfană de la o vârstă fragedă, iar viața sa nu a fost deloc una ușoară.

În prezent, aceasta locuiește cu partenerul său, Ionuț Mardare, și cu fiul lor, Luca, în vârstă de 5 ani. Familia nu stă deloc bine din punct de vedere financiar, singurul care aduce bani în casă fiind Ionuț. Aceasta beneficiază și de un ajutor social de la stat.

Ioana Tufaru a vrut să se sinucidă

Fiica Andei Călugăreanu a fost copleșită de probleme în urmă cu câțiva ani, și chiar a vrut să își ia viața. Atunci, a scris și un mesaj pe rețelele de socializare.

„Vreau să mor! Regret că am fost născută, nu mai vreau viaţă! Vreau să încetez cu viaţa. M-am săturat de ea, urăsc să fiu al nimănui şi să fiu slugă la toţi. În câteva zile nu o să mă mai vedeţi”, a scris Ioana Tufaru pe Facebook acum câțiva ani.

Recent, aceasta a vorbit și despre veniturile sale. A spus că nu are un loc de muncă stabil, dar nici nu caută. În toamna anului trecut, Ioana Tufaru a afirmat că venitul său lunar este de 1.500 de lei. De asemenea, a declarat pentru ciao.ro că se descurcă cu ajutorul social primit, dar și cu banii din drepturile de autor din rolurile pe care le mai primește în diverse piese de teatru.

„Câștig din ajutorul social de 800 de lei, mă descurc greu financiar, dar nu mă plang! Da, iau și drepturile de autor”, a spus Ioana Tufaru în noiembrie 2022.