Elena Băsescu și-a reluat orele de echitație

Zilele trecute, Elena Băsescu a fost surprinsă din nou la orele de echitație. Vedeta se bucură de hobby-ul preferat chiar și în timpul săptămânii.

Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a postat mai multe fotografii pe contul ei de Instagram, dovadă clară că și-a revenit în urma accidentului pe care l-a avut recent din cauza orelor de echitație.

EBA a purtat un costum negru, care i-a pus în valoarea corpul lucrat la sala de sport și s-a fotografiat lângă doi cai maro superbi, dovadă clară că este o iubitoare de animale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Basescu (@elenabasescu)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Basescu (@elenabasescu)

Elena Băsescu s-a accidentat în timpul orelor de echitație

La jumătatea lunii mai, fiica cea mai mică a fostului președinte al României a suferit un accident în timp ce călărea. Aceasta s-a dezechilibrat și a căzut de pe cal, dar pe moment nu și-a dat seama de gravitatea incidentului.

Abia după ce a ajuns acasă și-a dat seama că trebuie să meargă la spital și că are nevoie de antiinflamatorii ca să se pună pe picioare.

Odată ajunsă acasă, nu s-a simțit prea bine și s-a îmbrăcat repede, și-a luat telefonul, a comandat un Uber și a pornit direct către Ponderas, potrivit informațiilor transmise atunci de Cancan.

Potrivit sursei citate anterior, la spital, vedeta a stat mai tot timpul cu telefonul în mână și, cel mai probabil, a vorbit cu cei apropiați, care erau îngrijorați. A fost nevoită să facă un RMN fiindcă ar fi fost vorba de un traumatism cervical. Ulterior, Elena Băsescu a fost dusă cu un cărucior la etaj, la internări, dar nu se știe exact dacă și-a petrecut sau nu noaptea la spital.

Pasiunea pentru echitație, transmisă și copiilor ei

Pasiunea sa pentru echitație s-a transmis și la cei trei copii ai ei: Sofia Anais, Traian Jr. și Anastasia, care sunt foarte interesați de sport.

Uneori, bunica lor, Maria Băsescu, îi duce la centrul de echitație din Balotești, județul Ilfov, unde au devenit clienți obișnuiți și au dobândit deja o bună stăpânire a acestui sport.