Serghei Mizil afirmă că Irinel Columbeanu nu își amintește cine i-a luat casa și că degradarea memoriei fostului afacerist îl împiedică să își amintească lucrurile recente.

Irinel Columbeanu locuiește acum într-un azil. Viața sa a suferit o schimbare radicală. Succesul pe care l-a avut cândva nu pare să îl mai ajute în vreun fel.

Irinel Columbeanu se luptă cu pierderea memoriei

Serghei Mizil a relatat că a discutat cu Irinel Columbeanu despre proprietățile pe care le-a pierdut. S-a abordat și faptul că nu știe cine i-a luat casa și alte terenuri deținute anterior. De asemenea, afirmă că acestea au fost pierdute înainte de incendiul care a avut loc.

Irinel Columbeanu refuză să se mute din azil, chiar dacă ar avea posibilitatea să locuiască peste Ocean. Cu toate acestea, el așteaptă cu nerăbdare momentul revederii cu fiica sa.

În ciuda dificultăților cu care se confruntă, fostul afacerist se luptă cu pierderea memoriei. El nu știe ce s-a întâmplat cu proprietățile sale. Totuși, își amintește cu claritate aspecte din copilărie, dar are dificultăți în păstrarea amintirilor recente.

Serghei Mizil
SURSA FOTO: Facebook, Serghei Mizil

Fostul afacerist a fost întrebat cine i-a luat casa și toate proprietățile

Serghei Mizil a relatat că, în urma accidentelor vasculare cerebrale suferite, Irinel Columbeanu a fost afectat în mod semnificativ. Mizil a menționat că l-a întrebat pe Columbeanu cine i-a luat casa și toate proprietățile. Acesta a indicat că averea i-a fost luată înainte de incendiu.

Irinel Columbeanu a menționat că persoana care i-a luat proprietățile nu i-a dezvăluit profesia sa. În legătură cu compensația primită, Columbeanu a afirmat că nu își amintește cu exactitate.

El a menționat că a primit ceva, dar că ar mai fi trebuit să primească și altele. În ceea ce privește implicarea avocatei, Mizil a subliniat că Columbeanu susține că nu știe cine și ce a făcut în mod precis.

Își amintește lucruri din copilărie, dar nu ce s-a petrecut recent

Serghei Mizil crede că Irinel Columbeanu a fost afectat mental și că acum nu mai poate reține informații recente. Mizil a adăugat că Columbeanu își amintește lucruri din copilărie, dar că are dificultăți în păstrarea amintirilor recente.

„Având AVC-urile alea, l-au ars toți. Că l-am întrebat ”Casa cine ți-a luat-o și toate moșiile alea?”. Înainte să ardă, i-a luat-o. Și a zis ”Mi-a luat-o, nu vreau să spun ce meserie avea”. L-am întrebat dacă i-a dat banii. ”Nu știu, mi-a dat ceva, mai trebuia să-mi dea. Da (n.r. avocata i-a luat casa). El spunea că nu știe cine i-a dat, ce i-a dat, ce a făcut.

Eu cred că l-au cam coafat. El nu mai știe nimic (…) Casa nu știu cât făcea, terenul era… (…) Am stat de vorbă mult cu el și nu știe. Își aduce aminte din copilărie, dar acum niște chestii de ieri nu mai știe”, a mărturisit Serghei Mizil.

Mizil afirmă că Irinel Columbeanu a avut un stil de viață luxos și că mașinile sale valoroase ar fi fost vândute în Germania.

„Nu a avut o explicație, adică nu a știut sume, nu a știut ce a făcut, nu a știut cât i-a dat. (…) Casa era spectaculoasă. Mașinile le-a vândut prin Germania, cu nu știu ce preț”, a mai transmis Serghei Mizil.

Columbeanu a trăit o viață cu totul diferită în trecut, însă acea bogăție și succes nu mai par să îl afecteze în prezent.